Kategoriat
KaksiKasia

KaksiKasia

Kokemuksesta ja tiedosta tislattua viisautta.

Kahdeksan – tuo ydinfysiikan maaginen luku. Ja vielä kaksi kertaa!

Tahdomme tuoda juuri Sinulle: asiantuntija, johtaja ja esimies, kaiken tietomme, taitomme ja osaamisemme mm. strategian juurruttamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä, ihmisten-, itsen-, asioiden ja prosessien johtamisesta yrityksesi ja Sinun käyttöösi.

Kun langanpää on hukassa tai kun haluat selkeyttää ajatuksia, tavoitteita ja päästä avaintuloksiin, meistä saa asiantuntijan, sparrikaverin, mentorin, konsultin, coachin ja olkapään.

Jotta saat tehtyä ne tehtävät, jotka tekevät strategian todeksi.

(Työ)elämässä voit joko vaan selviytyä päivästä toiseen tai toimia sujuvasti, tyytyväisenä ja aikaansaavana, omia vahvuuksia käyttäen.

Tuomme kaksinverroin happea arkeen ja herätämme omia voimiasi – kahdeksanhan on hapen järjestysluku.

Ai että miksi kahdeksan – kasi? No vaikka siksi, että me molemmat olemme enneagrammityypiltämme kaseja. Molemmat uskomme elämän virtaavan niinkuin kasin kaaret ja kumpikin koemme kiinalaismaisesti olevamme onnen tyttöjä. Kahdeksan on monella tavalla kiinnostava luku. Ihan niinkuin me kaksi ja kaikki se palvelu jota tarjoamme.

Jotta voit keskittyä oikeiden asioiden tavoitteelliseen tekemiseen hyvällä mielellä, tuloksista ja välitavoitteista tietoisena, uupumatta.

Kristiina ja Kaisa